Ми випікаємо на Ваше свято солодощі, весільні торти й багато інших смаколиків для кенді-бару. Чи не єдині в Рівному проводимо фуд-шоу з використанням рідкого азоту. Організовуємо кавові перерви, корпоративні обіди. Проводимо банкети, фуршети та гриль-вечірки на виїзді.
Також у нас є гастрономічні станції:
Ми цінуємо наших клієнтів, а тому знаходимо спільну мову й індивідуальний підхід до кожного з них.
З нетерпінням чекаємо Ваших замовлень, адже творити красу й дарувати смачне й естетичне задоволення — наше покликання.
BBQ – ідеальний формат заміського заходу. Запечені стейки, морепродукти, овочі – все це припаде до душі любителям страв, приготованих на вугіллі або відкритому вогні. Барбекю від Базилік – це повноцінний ресторан на свіжому повітрі. Ми допоможемо підібрати підходяще місце проведення, розробимо меню та доставимо необхідне обладнання. Матеріально-технічна база уможливлює організацію виїзного барбекю чисельністю 1000 гостей. Наша команда відкрита до пропозицій, а тому Ви можете коригувати процес організації барбекю і розповідати про свої ідеї. Ми оформимо майданчик відповідно до ваших уподобань і тематики заходу. Всі страви будуть приготовані на місці проведення заходу. Для них використовуються інгредієнти високої якості.
Фуршет супроводжує презентації, прийоми та виставки. Головне достоїнство такого формату – в можливості прийняти велику кількість гостей. Крім того, немає необхідності думати над розсаджуванням присутніх: під час фуршету всі безперешкодно переміщаються по залу і вибирають закуски і напої на свій смак. Наша команда готова працювати як в межах міста, так і за його межами. Обслуговування проводиться офіціантами, що працюють в ресторанах преміум-класу. Накопичений досвід допомагає нам попереджати помилки і створювати торжества, гідні королівського двору. Довіривши роботу нам, Ви можете бути впевнені, що все пройде на вищому рівні.
Станція шоколаду
Це шоу зі створення абстрактної картини. Кухар наносить рідкий шоколад на поверхню столу, поступово додає: ніжний бісквіт, горіхи, ягідні соуси, вершкову панна- коту. В кінці заморожує все рідким азотом.
Ця станція підійде як для святкування особистих свят: весілля, день народження, хрестини, так і для корпоративних: презентація нових товарів, святкування визначних подій компаній.
Кенді-бар
Candy bar – це окрема зона на заході, в якій представлені різні види десертів на будь-який смак. Ми доставляємо свої солодощі в ресторан. Викладаємо їх. Також за потреби надаємо посуд та підставки для оформлення кенді бару в оренду.
Фруктова станція
Фруктовий фуршет завжди виглядає дуже привабливо завдяки яскравим і соковитим кольорам улюблених фруктів. Здивуйте гостей столом зі смачними і красиво нарізаними і розкладеними фруктами, який приємно запам’ятається як вам, так і вашим гостям.
Станція закусок до пива та елітного алкоголю
Станція складається з м`ясних закусок: мацик, баструма, хамон, ковбаски. Також чіпси домашнього виробництва, італійські грісіні. І звичайно фісташки та асорті солоних горішів. Ці закуски ідеально підійдуть до пива. За бажанням можуть бути додані: ракі, креветкі, копчена чи солена риба.
Морозиво в рідкому азоті
Кухар готує морозиво в рідкому азоті , додає різні смаколики: шоколад, фруктові джеми, горіхи і пригощає ваших гостей.
Станція гриль закусок
Гості самі для себе готують гарячі закуски. Підсмажують на грилі: філе свинини, курки чи телятини. Потім доповнюють його соусом на вибір: горіховим з базиліком чи смородиновим з м`ятою.
Станція елітних сирів
Гастрономічна станція для сирних гурманів. Пармезан, камамбер, брі, англійський чедер, блю де Овернь, королівський, сир з зеленим песто, сир з томатами та провансальськими травами чудово будуть поєднуватися з: фруктами, горіхами, медом, джемом та італійськими грісінами. Ця станція особливо сподобається поціновувачам вина.
Піраміда з шампанського
Праміда з бокалів шампанського стане ізюминкою вашого свята. Вона вистроюється з шести поверхів. В кожен бокал додається коктельна вишенька та сухий лід. Додатково можемо додати до шампанського сиропи різних кольорів, щоб дотриматись кольорів вашого весілля, або корпоративних кольорів.
Це шоу зі створення абстрактної картини. Кухар наносить рідкий шоколад на поверхню столу, поступово додає: ніжний бісквіт, горіхи, ягідні соуси, вершкову панна- коту. В кінці заморожує все рідким азотом.
Ця станція підійде як для святкування особистих свят: весілля, день народження, хрестини, так і для корпоративних: презентація нових товарів, святкування визначних подій компаній.
Кухар готує морозиво в рідкому азоті , додає різні смаколики: шоколад, фруктові джеми, горіхи і пригощає ваших гостей.
Candy bar – це окрема зона на заході, в якій представлені різні види десертів на будь-який смак. Ми доставляємо свої солодощі в ресторан. Викладаємо їх. Також за потреби надаємо посуд та підставки для оформлення кенді бару в оренду.
Гості самі для себе готують гарячі закуски. Підсмажують на грилі: філе свинини, курки чи телятини. Потім доповнюють його соусом на вибір: горіховим з базиліком чи смородиновим з м`ятою. .
Фруктовий фуршет завжди виглядає дуже привабливо завдяки яскравим і соковитим кольорам улюблених фруктів. Здивуйте гостей столом зі смачними і красиво нарізаними і розкладеними фруктами, який приємно запам’ятається як вам, так і вашим гостям.
Гастрономічна станція для сирних гурманів. Пармезан, камамбер, брі, англійський чедер, блю де Овернь, королівський, сир з зеленим песто, сир з томатами та провансальськими травами чудово будуть поєднуватися з: фруктами, горіхами, медом, джемом та італійськими грісінами. Ця станція особливо сподобається поціновувачам вина.
Станція складається з м`ясних закусок: мацик, баструма, хамон, ковбаски. Також чіпси домашнього виробництва, італійські грісіні. І звичайно фісташки та асорті солоних горішів. Ці закуски ідеально підійдуть до пива. За бажанням можуть бути додані: ракі, креветкі, копчена чи солена риба.
Праміда з бокалів шампанського стане ізюминкою вашого свята. Вона вистроюється з шести поверхів. В кожен бокал додається коктельна вишенька та сухий лід. Додатково можемо додати до шампанського сиропи різних кольорів, щоб дотриматись кольорів вашого весілля, або корпоративних кольорів.